Μαγειρική/Σφουγγάτο Μυτιλήνης / Η στήλη της Λίνας

Σφουγγάτο Μυτιλήνης

ΥΛΙΚΑ
5-6 ματσάκια κρεμμυδάκια φρέσκα
1 ματσάκι άνιθο
4 -5 κολοκυθάκια
Μισό μαρούλι
8 αυγά
Αλάτι, πιπέρι
300 γρ. κεφαλοτύρι ή ότι τυρί σκληρό έχετε
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβω τα κρεμμυδάκια, το μαρούλι, τον άνιθο.Τρίβω τα κολοκυθάκια και τα αφήνω να στραγγίσουν.
Σωτάρω στο λάδι κρεμμυδάκια και κολοκυθάκια μέχρι να φύγουν τα υγρά τους.
Αφήνω να κρυώσουν και ρίχνω άνιθο, τα αυγά χτυπημένα, το μαρούλι και τέλος το τυρί.

Ανακατεύω και βάζω σε λαδωμένο ταψί ή πυρέξ. Ψήνω μέχρι να πάρει χρώμα

Posted in Μαγειρική and tagged , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *