Λευκή Σάλτσα Μανιταριών / Η στήλη της Λίνας

Λευκή Σάλτσα Μανιταριών

200 γρ. μανιτάρια
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 πιπεριά Φλωρίνης
1/2 κ.γ. γλυκιά πάπρικα
1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
100 ml γάλα
100 ml κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι

Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά.

Σε ένα τηγάνι ζεστάνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 1-2 λεπτά.

Προσθέστε τα μανιτάρια και σοτάρετε για 5-6 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.

Ρίξτε την πιπεριά, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι και σοτάρετε για 1 λεπτό ακόμα.

Σβήνετε με το γάλα και την κρέμα γάλακτος και σιγοβράζετε για 5-10 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Προσθέστε τον μαϊντανό και ανακατέψτε.

Σερβίρετε τα σνίτσελ με τη σάλτσα μανιταριών.

Λίνα Αρβανιτίδου

Posted in Μαγειρική.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *