Υλικά
1 κιλό πράσινα κολοκυθάκια, τριμμένα στον τρίφτη
200 γρ φέτα
100γρ κεφαλοτύρι τριμμένο
5 αυγά
200 γρ γάλα
200 γρ.αλεύρι
2 κ.γλ. μπεΐκιν πάουντερ
80 γρ ρύζι γλασσέ
100 γρ ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Δυόσμο ψιλοκομμένο
Καθαρίζουμε και τρίβουμε τα κολοκυθάκια στον χοντρό τρίφτη.
Τα αλατίζουμε και τα τρίβουμε για να βγάλουν τα υγρά τους.
Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ τα τριμμένα κολοκυθάκια και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το κεφαλοτύρι που το κρατάμε για το πασπάλισμα.
Τα ανακατεύουμε και τα βάζουμε σε ένα ταψί 30Νο
Πασπαλίζουμε με το κεφαλοτύρι Και ψήνουμε στους 180 βαθμούς αντιστάσεις για 45 λεπτά αναλόγως με το φούρνο σας.
Ελπίζω να προλάβω να την βγάλω φωτογραφία να την δείτε ψημένη.