Κουλουράκια κρασιού
Μια πανεύκολη συνταγή για κουλουράκια νηστίσιμα με σουσάμι και κόκκινο κρασί. Πολύ γρήγορη εκτέλεση, και το αποτέλεσμα ένα πιάτο γεμάτο με Κουλουράκια κρασιού
Υλικά
2 & 1/2 φλιτζάνια τσαγιού λάδι μισό λάδι και μισό ηλιέλαιο
1 φλιτζάνι τσαγιού κόκκινο κρασί
1 & 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 κουτaλάκι γλυκού γαρύφαλλο
1 κουταλιά σούπας κανέλα
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
1 κουταλιά σούπας μπέικiν
1/2 κουταλάκι γλυκού σόδα
1 κιλό αλεύρι περίπου γ.ο.χ
500 γ.ρ.μ σουσάμι καλά καβουρδισμένο !!
Εκτέλεση
Όλα τα υλικά σε λεκανίτσα τα διαλύουμε καλά, στο τέλος το αλεύρι, το ζυμάρι να μην κολλάει στα χέρια, τα πλάθουμε και τα κυλάμε στο καβουρδισμένο σουσάμι!!
Ψήνουμε αέρα πάνω αντιστάσεις στους 180 βαθμούς